Image Image Image Image Image

© Allt material är skyddat av upphovslagen. 2004-2013 Hikmainstitutet | RSS | Email

Scroll to Top

To Top

Uppenbarelser

28

jan
2013

No Comments

In Uppenbarelser

By admin

Med Koranen mot HIV

On 28, jan 2013 | No Comments | In Uppenbarelser | By admin

Några uttalanden av Stig Cronberg
“Många föreskrifter i Koranen är nämligen tillämpbara
i kampen mot HIV-smitta och AIDS!”
(ur tidningen Lunds universitet meddelar)

“Det är en bra och generös bok.”
(ur tidningen Lunds universitet meddelar)

“Koranen är en utomordentligt bra handbok i smittskydd.”
(ur tidningen Folia nr. 3, 1993)

Vem är Stig Cronberg?

Stig Cronberg är både professor och klinikchef vid infektionskliniken på Malmö Allmänna Sjukhus. Han är också ansvarig för vården av HIV-smittade i Malmö sen tio år tillbaka då de första fallen upptäcktes.

Vad säger Stig Cronberg om Koranen?

Stig Cronberg har läst Koranen (i fransk översättning) och insåg att den var en potentiell murbräcka. Det gick utmärkt att hävda preventionens plats i kampen mot AIDS under hänvisning till Koranen.

– Det är en bra och generös bok. Där finns både konkreta råd om hygien, föreskrifter om sund livsstil och ett engagemang i de sjuka och svaga, säger Stig Cronberg. (citat ur Lunds Universitet Meddelar årgång 24, Häfte 12, s. 5)

När det gäller svenskarnas uppfattning generellt om islam menar S. Cronberg att många svenskar har en orättvis bild, eftersom de aldrig har läst eller studerat Koranen. S. Cronberg säger vidare att: – Vi i väst har alltid föreställt oss Koranen genom den kyrkliga propagandan, från korstågstiden, och dessutom via de muslimska fundamentalisterna. (ur tidningen Folia Nr 3, 1993)

S. Cronberg konstaterar att: “…Koranens innehåll kanske är mer sympatiskt än vad vi i Sverige i allmänhet tror.” (Folia Nr 3, 1993)

Muhammeds  profetia om sexuell eftergivenhet

Muhammed  säger att: “När sexuell eftergivenhet sprider sig bland folk tills dess att det blir accepterat, då kommer infektioner och dödliga sjukdomar, men även sådana sjukdomar som inte fanns hos deras förfäder kommer att sprida sig bland dem.” (upptecknat av Ibn Maja, al-Bazzar och al-Baihaqi). AIDS är ett mycket bra exempel på en sådan sjukdom som inte fanns hos våra förfäder.

Vem är budskapet riktat mot?

Författaren till Koranen är inte Muhammed  utan Allah (Gud) den Allsmäktige. Det är en bok som har kommit just för dig som person och för hela din omgivning, budskapet är en vägledning för mänskligheten. Den får dig att tänka om och ger dig svaren samtidigt. Svaren kommer från världens skapare. Skaparen av Adam och Eva.

Koranen vilket är Guds ord hjälper att mentalt skydda dig mot AIDS, alkoholism, brottslighet, äktenskapsbrott m.m., och föra dig mot en bättre och framför allt ett sundare levnadsstil.

En vägledning och barmhärtighet för de troende! (Koranen 10:57)

Tags | , , , , ,

Submit a Comment